Kontakt oss

(+47) 67 12 42 54

Protese behandling

På TannGalleriet utfører vi forskjellige typer permanente løsninger innenfor proteser. Du tilbys også midlertidige løsninger for proteser i forbindelse med innsetting av implantater. Tannlegen din vil veilede deg om alternativene dine.

_MG_8830

Hva er en protese?

En protese er en erstatning for en eller flere manglende naturlige tenner. Proteser brukes av mange mennesker, da svært få mennesker er i stand til å bevare alle sine naturlige tenner gjennom livet. Vi er klare til å hjelpe deg når du trenger oss.

Hvilke typer proteser er det?

Det finnes nå en rekke forskjellige proteser. Den vanligste består av hele proteser og delproteser, mens det også finnes trykklås -proteser, som kan være praktiske i forskjellige anledninger. Derfor må det ikke bare avgjøres om implantater skal implanteres eller ikke, men også hvilke proteser som skal brukes. I den forbindelse vil profesjonell veiledning og råd være nødvendig. I første omgang er det nyttig å vite hva som skiller hel- og delvis proteser, som brukes i stor stil i dag. 

Hva slags protese bør du velge?

Skal det være en del- protese, full protese eller er det kanskje et bedre alternativ i form av implantat eller bro behandling? Hos tannlegene på TannGalleriet utfører vi ulike typer proteser. Det kan derfor være en god idé å kontakte oss for å finne ut mer om hva som er mest fornuftig i forhold til deg og tennene dine. 

Vi tilbyr akutt hjelp

Vi har tatt i mot akutte pasienter alle dager i mange år. Vår telefon er åpen fra kl.06:00 -22:00 alle dager.