Kontakt oss

(+47) 67 12 42 54

Om oss

Vi er tannleger og tannpleier på Høvik og Billingstad

filling-in-medical-form.jpg
Tanngalleriet

Med fokus på smertefri og best mulig behandling

Det har alltid vært tannlegekontor i lokalet vårt i Bærum. I Asker begynte vi i 2016. Tanngalleriet er en moderne praksis som tilbyr både tannlege, tannpleie, tannlegevakt og hjemme tannhelsetjeneste. Vi fokuserer på smertefri og best mulig behandling for å forebygge fremtidige tannhelseproblemer. Forebygging er lønnsomt og gir deg økt velvære. Vi legger stor vekt på informasjon og kommunikasjon.

Møt våre ansatte

Maryam Yosofzay​

Tannlege

Daglig leder. Tannlege utdannet ved Universitetet i Oslo. Medlem av Den norske tannlegeforening. Ekstra fag/etterutdanning fra BiU, NTNU og UiO i tillegg til NTF sin etterutdanning i Endodonti, Akutt odontologi, Periodonti, Røntgen, Gerodontologi. Erfaring fra både privat og offentlig sektor.

Bojana C. Stevenson

Tannlege

Tannlege utdannet ved Universitetet i Oslo. Medlem av Den norske tannlegeforening. Tidligere også utdannet sykepleier. Bojana er omtenksom og rolig, legger vekt på god kvalitet og at pasienten skal få en god opplevelse. Hun gjør en grundig jobb og er opptatt av et godt resultat. Har mye erfaring med pasienter med tannlegeskrekk.

Melody Moezzi

Tannlege

Melody er vokst opp i Bærum og ble ferdig utdannet tannlege ved UiO, 2006. Fra tidligere har hun en solid psykologi bakgrun fra UiO. Innen odontologi har hun 3 år erfaring fra offentlige Tannhelsetjenesten på Jessheim.  innstruktørtannlege Ved Det odontologiske fakultetet UIO, barneavdelingen. 13 år som privat praktiserende ved Tannlegene på JarhusetHun har Spesialkompetanse innen implantatprotetikk med rett til trygderefusjon og etterutdanning i Periodontale sykdommer og Restoritative behandlinger, samt spesialkompetanse innen lystgass og sedering. Hun er sertifisert på flere systemer innen regulering med skinner Hun har også etterutdanning innen etikk for helsepersonell og publikasjon i Den Norske Tannlege Tidende. Melody er meget dyktig i å gi pasienter føllelse av berolighet og kontroll. Dette henger nok tett sammen med hennes bakgrunn fra psykologi.

Vi tilbyr akutt hjelp

Vi har tatt i mot akutte pasienter alle dager i mange år. Vår telefon er åpen fra kl.06:00 -22:00 alle dager.

(+47) 67 12 42 54