Kontakt oss

(+47) 67 12 42 54

Avtaler

Vi i TannGalleriet tilbyr en rekke avtaler og rabatt for bedriftskunder og for pensjonister.

_MG_8793

Bedriftsavtaler

TannGalleriet har over flere år hatt bedriftsavtale med store lokale bedrifter som DNV (Den Norske Veritas), Meny Høvik, IKEA Billingstad … Vi er åpne for eventuelle bedrifts avtaler med nye bedrifter også. Avtalen vil for deres ansatte innebære følgende:

  • 50% rabattert pris på årskontroll hvert år og 15% på alle andre behandlinger (som ikke inneholder tanntekniker utgift)
  • Hjemme bleking av tenner både i over og underkjeve kr.1900 (verdi fra kr.4000)
  • Tilpasset timeavtaler slik at det ikke går utover arbeidstid
  • Tilbudet gjelder både klinikken på Høvik og på Billingstad, deres ansatte velger hvor det passer best for dem å komme
  • Åpen tannlegevakt på telefon kl.06:00-22:00 alle dager, også i helgene og helligdager


Fra 2019. har vi hatt glede av å tilby samme fordeler til deres ansatte sin nære familie (ektefelle og barn over 20 år), samt tidligere ansatte som nå er pensjonister, og dette tilbudet fortsetter vi også med i 2022. Avtalens rabattnivå krever at bedriftene informerer sine ansatte om avtalen så snart den er inngått. Dette koordineres gjennom kontaktpersonen hos vedkommende bedrift. Tjenestene utføres av våre erfarne tannpleiere eller tannleger og er absolutt frivillige.

Pensjonist rabatt

Vi setter pris på våre senior pasienter. Til dem har vi i mange år tilbydd pensjonist rabatt. Våre rabatter for pensjonister:

  • Pensjonister får fast 15% rabatt på all tannlegebehandling som ikke innebærer tanntekniker arbeid. Dette betyr at de får 15% rabatt på årlige kontroller og alle andre type undersøkelser og utredning, røntgen, fyllingsterapi, tannkjøtts behandling, rens/puss, akutt behandling, rotfyllinger, tanntrekking, osv.)
  • Vi har heis i huset og meget pasient vennlig inngang. Ansatte er behjelpelig om det skulle være nødvendig.
  • Til våre pasienter som har krav på å få transport via Pasientreiser, er vi behjelpelige med å bestille bil/taxi til dem.
_MG_8820

Vi tilbyr akutt hjelp

Vi har tatt i mot akutte pasienter alle dager i mange år. Vår telefon er åpen fra kl.06:00 -22:00 alle dager.

(+47) 67 12 42 54