Kontakt oss

(+47) 67 12 42 54

Clear Korrekt

På TannGalleriet kan vi tilby deg den ortodontiske metoden fra CLEAR CORRECT, som er en av våre mest populære former for kjeveortopedi.

_MG_8888

Hvordan fungerer CLEAR CORRECT?

Det kan være mange forskjellige grunner til at man ønsker en regulering. Mange ønsker å rette opp de skjeve tennene på grunn av utseendet, mens andre trenger en tannjustering fordi det har ubehagelige konsekvenser av ens nåværende tannstilling. Uansett hvorfor du vil rette tennene, er det å foretrekke at det gjøres på en måte som er til minst mulig ulempe for deg. Det er her CLEAR CORRECT spiller inn, ettersom det er en veldig passende reguleringsmetode på flere punkter.

En CLEAR CORRECT skinne, også kalt en aligner, er laget på en måte som tar en digital 3D -skanning av tennene dine. Basert på skanningen er skinnene laget slik at de passer akkurat til deg slik at du gradvis forbedrer tannposisjonen din. Derfor vil du få flere forskjellige skinner, som du må endre i henhold til din behandlingsplan. Det eneste det krever av deg er at du bruker skinnen – og med et gjennomsiktig utseende foretrekker våre pasienter denne behandlingsmetoden sterkt. Selvfølgelig sørger vi også for å informere deg grundig om behandlingen når du mottar dine CLEAR CORRECT -skinner.

Vi tilbyr akutt hjelp

Vi har tatt i mot akutte pasienter alle dager i mange år. Vår telefon er åpen fra kl.06:00 -22:00 alle dager.

Ønsker du mer informasjon?

Invisalign justeringslinjer er laget av et tykt klart plastmateriale. Denne justeringen er holdbar og effektiv på grunn av materialets kvalitet. Tydelige justeringslinjer er tynnere, noe som betyr at de er mindre synlige og lettere å vedlikeholde.

Imidlertid gjør det tynne materialet dem mer skjøre og utsatt for å bli skadet. Du må være forsiktig med hva du spiser og hvordan du håndterer dem. Clear Correct -justeringer har også skarpere kanter, som kan forårsake skade hvis de ikke monteres riktig.

Selv om det ikke er smertefullt å bruke Clear Correct, vil det være korte perioder, dager, men ikke uker, der de nye justeringene kan gjøre tennene ubehagelige.